Росія продовжує постачати на Донбас військову техніку - розвідка

За два тижні прибуло 20 вантажних автомобілів зі стрілецькою зброєю
Росія продовжує постачати на Донбас військову техніку - розвідка
Установка БМ-21 «Град»
31 Жовтня 2020, 06:24
читать на русском

Протягом останніх двох тижнів до оперативного угруповання російських окупаційних військ з території РФ доставлено до 20 вантажних автомобілів зі стрілецькою зброєю. Про це повідомляється на сайті Міністерства оборони України.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Російська Федерація продовжує постачати на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях озброєння, військову техніку, боєприпаси, пальне та інше військове майно через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

Лише протягом останніх двох тижнів до з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК оперативного угруповання російських окупаційних військ з території РФ залізничними та автомобільними шляхами доставлено боєприпаси, у т.ч. до 152- та 122-мм артилерійських систем, близько 1200 тонн пального та до 20 вантажних автомобілів зі стрілецькою зброєю, - зазначається у повідомленні МОУ.

Читайте також

Крім того, противником здійснюється переозброєння танкових і мотострілецьких підрозділів 1 і 2 АК на більш нові типи танків і бойових броньованих машин.

Нагадаємо, у зоні бойових дій на Донбасі 29 жовтня бойовики російсько-окупаційних бандформувань п’ять разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Пізніше опівночі 30 жовтня ще двоє військових загинули.

Стало відомо, що загиблі - морські піхотинці сержант Бондарюк Володимир Володимирович та старший сержант Старостін Михайло Григорович.