На двох вулицях у Києві обмежать рух транспорту: схема перекриття

На вулицях Жулянській та Чабанівській ремонтуватимуть дороги
На двох вулицях у Києві обмежать рух транспорту: схема перекриття
Дорожні роботи Фото: Київавтодор
20 Лютого 2022, 17:12
читать на русском

У Києві 21 лютого на двох вулицях частково обмежать рух із 9:00 до 17:00.

Як повідомляє комунальна корпорація "Київавтодор", ремонт доріг триватиме на вулицях Жулянській та Чабанівській.

На вулицях Жулянській та Чабанівській ШЕУ Голосіївського району виконає дрібний поточний ремонт. Роботи триватимуть упродовж 21 лютого, - йдеться у повідомленні.

Перекриття вулиць у Києві 21 лютого

Зазначається, що під час робіт рух на вулиці частково обмежено. Можливе тимчасове перекриття руху.

У комунальній корпорації перепрошують за незручності.

Київавтодор інформує, що столичні дорожники розпочали активні поточні оновлення на автошляхах, зокрема ремонти дорожнього покриття. Вони тривають цілодобово у всіх районах столиці.

Через постійні переходи температури повітря через нульову відмітку (вночі мороз, а вдень плюсова температура) спричиняють утворення дрібної ямковості на асфальтобетонному покритті. До ремонту таких пошкоджень залучено 29 одиниць спецтехніки, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, запевняють у комунальній корпорації, вже роботи виконано на Харківському шосе, Дніпровській набережній, вул. Генарала Наумова, вул. Голосіївській, просп. Шухевича та інших автошляхах. З початку року оновлено поточним ремонтом покриття площею майже 9 тис. кв.м.

Нагадаємо, центральну вулицю Києва Хрещатик перекриють для проведення першого за 18 років капітального ремонту. Роботи стартують у березні, їх проводитимуть цілодобово й перший етап мають закінчити наприкінці травня. Повністю закінчити капітальний ремонт Хрещатику планують восени.

Читайте також

1