На фабриці у Бангладеш сталася пожежа: понад 50 загиблих

Люди стрибали з даху шестиповерхового будинку, щоб врятуватись від вогню
На фабриці у Бангладеш сталася пожежа: понад 50 загиблих
Пожежа у Бангладеш (фото з соціальних мереж)

На фабриці, де виробляють соки, у Бангладеш сталася пожежа. В результаті загинули щонайменше 52 особи. Рятувальники шукають зниклих безвісти.

Про це повідомляє телеканал CNN.

Як відомо, загоряння почалося вдень 8 липня на першому поверсі шестиповерхової будівлі фабрики компанії Hashem Foods в місті Рупгандж, на схід від Дакки, столиці Бангладеш.

Поширенню вогню сприяла наявність в приміщеннях хімікатів і легкозаймистих речовин, таких як поліетилен і топлене масло. Це ж дозволило пожежі швидко поширитися по поверхах підприємства, - йдеться у повідомленні.

Троє робітників стрибнули з даху фабрики, коли намагались урятуватися від пожежі. Вони загинули. Всього за попередніми даними загинуло 52 співробітники підприємства. Постраждало не менше 50 осіб. Рятувальники змогли евакуювати 25 осіб.

До обіду 9 липня пожежу на фабриці локалізували. Родичі зниклих безвісти робітників влаштували демонстрації на території підприємства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Індії поруч з містом Пуна сталась пожежа на хімзаводі, де виробляли дезінфікуючі засоби. Внаслідок цього загинули 18 людей.

Читайте також