На Київщині депутат ударив колегу по голові, жінка в лікарні (відео)

Однопартійці потерпілої вже написали заяву до поліції
На Київщині депутат ударив колегу по голові, жінка в лікарні (відео)
Кулак (Фото: Girl fighter)
28 Травня 2021, 20:24
читать на русском

У селищі Коцюбинському після засідання сільради депутат партії "Нові обличчя" Олександр Хвостенко напав на депутатку "УДАРу" Олену Сокотюк.

Відео бійки опублікувало видання Цензор.нет.

Як повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці місцевий депутат Дмитро Білоцерківець, сутичка сталася 27 травня після закриття сесії Коцюбинської сільської ради в залі будинку культури.

Олена фіксувала на відео конфлікт, який почали депутати від партії "Нові обличчя". Вони тиснули на місцевого жителя Юрія Устинівського, який ставив їм "незручні" запитання як представникам провладної більшості. Олена Сокотюк голосно заявила про те, що бачить і фіксує протиправні дії. Після цього Хвостенко вибив у неї телефон з рук і вдарив, - стверджує Білоцерківець.

Він додав, що жінку госпіталізували.

Депутатка від "Голосу" Наталія Коломієць у Фейсбуці уточнила, що перший удар прийшовся по руках, а другий - в голову.

Телефон відлетів на кілька метрів. Сокотюк виставила вперед селфі-палицю, захищаючись від Хвостенка. З криком:"Ти шо, вапще вже ?!" Хвостенко вдарив жінку з розмаху в голову! - написала Коломієць.

Депутати вже звернулися з цього приводу до поліції з вимогою ретельно дослідити справу. Також однопартійці Сокотюк закликають керівництво "Нових облич" відреагувати на негідні дії депутата їхньої партії.

Нагадаємо, днями в Луганській області побились депутати - жінка із чоловіком: обидва отримали тілесні ушкодження. 36-річний депутат побив свою колегу - 63-річну жінку.