На Київщині побились депутати місцевих рівнів та кандидат: одного чоловіка затримали, іншого - госпіталізували

Конфлікт відбувся депутатами Калинівського району, Вінницької облради та кандидатом в облраду
Важливо
На Київщині побились депутати місцевих рівнів та кандидат: одного чоловіка затримали, іншого - госпіталізували
Бійка

У Калинівському районі Київщини 23 вересня відбувся конфлікт між чинним депутатом Калинівської райради, який балотується до Калинівської ОТГ, депутатом Вінницької обласної ради та кандидатом у депутати облради.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

Так, один з учасників дістав тілесні ушкодження та доставлений у лікарню. 

За словами начальника Калинівського відділу поліції Володимира Олексюка, до поліції звернувся 52-річний депутат Калинівської районної ради, який балотується до Калинівської об’єднаної територіальної громади про те, що близько 18 години на територію його домогосподарства приїхав чинний депутат Вінницької обласної ради з кандидатом в депутати обласної ради, - йдеться у повідомленні.

Під час спілкування між ними виник конфлікт, пов'язаний з виборчою кампанією. 40-річний кандидат до облради вдарив депутата райради в голову. У відповідь потерпілий пошкодив автомобіль кандидата Toyota Land Cruiser.

Свідком події, яка сталась на території товариства потерпілого, став працівник потерпілого. Він втрутився в ситуацію та допоміг припинити протиправні дії, здійснивши постріл вгору з пристрою для відстрілу гумових куль, - додають в МВС.

Потерпілий з закритою черепно-мозковою травмою госпіталізований, а нападник затриманий. Пошкоджений автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Читайте також

Слідство відкрило справу за статтею про “хуліганство”. За таке правопорушення передбачено покарання до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, на 25 жовтня в Україні заплановані місцеві вибори.