На Київщині посилили карантин у транспорті: кого не пустять у маршрутки

Нові карантинні обмеження почали діяти з 13 листопада
Головне
На Київщині посилили карантин у транспорті: кого не пустять у маршрутки
Маршрутка, громадський транспорт (фото: УНІАН)
13 Листопада 2021, 07:08
читать на русском

У Київській області від суботи, 13 листопада, посилили карантинні обмеження для невакцинованих громадян.

Як повідомляє пресслужба Київської ОДА, в області запроваджують посилені обмежувальні заходи в усіх видах громадського транспорту.

З 13 листопада вільно користуватись автобусами, маршрутками та електричками зможуть тільки ті пасажири, які матимуть при собі один із документів: COVID-сертифікат, негативний результат ПЛР чи експрес-тесту, отриманий не пізніше як за 72 години до дня поїздки, або довідку про одужання, чинність якої буде підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема "Дії", - йдеться у повідомленні.

За словами очільника Київщини Василя Володіна, громадський транспорт в межах області та до Києва продовжить курсувати за звичайним графіком, але з певними обмеженнями.

Акцентую, що коли Київщину тільки ввели до "червоної" зони, роботу транспорту ми не обмежували жодним чином. Але далі відтягувати цей момент уже не було можливості, – сказав він.

Наголошується, що обмеження діятимуть до того моменту, поки обласна комісія з питань ТЕБ і НС не винесе окремого рішення про їх скасування.

Нагадаємо, у Київській області з 21 жовтня запрацювали нові правила карантинних обмежень у транспорті.

Читайте також