На Київщині п'яний водій так втікав від копів, що наїхав на одного з них (відео)

Горе-водій також зніс огорожу та в'їхав у дерево
На Київщині п'яний водій так втікав від копів, що наїхав на одного з них (відео)
ДТП на Київщині Фото: facebook.com/pol.kyivregion
13 Січня 2022, 16:23
читать на русском

У Київській області п'яний чоловік тікав від поліції, наїхав на копа, врізався у паркан та влетів у дерево. Водію повідомили підозру.

Про це повідомила пресслужба поліції Київської області.

Зазначається, що 11 січня о 23.40 годині працівники групи реагування патрульної поліції неподалік цукрового заводу в селищі Гребінки виявили автомобіль Opel Vectra, який рухався з непрацюючими фарами.

Поліцейські увімкнули проблискові маячки та поїхали за ним. Водій зупинився на узбіччі, вийшов з автомобіля та надав документи правоохоронцям для перевірки. Працівники поліції з’ясували, що чоловік з минулого року перебуває в розшуку через несплату штрафу за адміністративне правопорушення. Крім цього, правоохоронці запропонували йому на місці пройти освідування щодо вмісту алкоголю в крові.

Надалі чоловік усвідомлюючи, що йому не уникнути відповідальності за вчинені правопорушення, почав втікати. Він різко сів за кермо автомобіля та почав рух, ігноруючи вимогу поліцейських залишатися на місці. Таким чином, водій автомобіля здійснив наїзд на співробітника поліції, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці негайно розпочали переслідування втікача, та згодом виявили, що його автомобіль зніс металеву огорожу та врізався у дерево обабіч дороги. Водій перебував в автомобілі. Згодом, після проведення освідування працівники поліції в організмі правопорушника виявили 0,83 проміле алкоголю.

Поліцейські доправили автомобіль на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів, а втікача затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

ДТП на Київщині Фото: facebook.com/pol.kyivregion

ДТП на Київщині Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Згодом 31-річного поліцейського госпіталізували до Білоцерківської міської лікарні № 2. Медики діагностували у нього забій лівого ліктьового та плечового суглобів.

ДТП на Київщині Фото: facebook.com/pol.kyivregion

ДТП на Київщині Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Наразі слідчі Білої Церкви за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, що поблизу м. Липовець Вінницької області 12 січня сталась смертельна автопригода. Внаслідок зіткнення двох легковиків, травми несумісні з життям, отримали водій та пасажир одного з них.

Читайте також

1