Автівка влетіла у дерево: у ДТП в Житомирській області загинули троє людей

Поліція розслідує ДТП із трьома загиблими у Попільнянському районі
Автівка влетіла у дерево: у ДТП в Житомирській області загинули троє людей
ДТП у Житомирській області Фото: Нацполіція
2 Січня 2021, 15:14
читать на русском

У Попільнянському районі Житомирської області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули троє людей.

Як повідомляє Нацполіція, дорожньо-транспортна пригода сталася першого січня поблизу с. Парипси.

Унаслідок зіткнення автомобіля з деревом загинули двоє молодих чоловіків, згодом у лікарні помер ще один. Поліціянти розпочали досудове розслідування, - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ-2107, 20-річний місцевий житель не впорався з керуванням на дорозі та виїхав з дороги у кювет, де автівка протаранила дерево.

Читайте також

У результаті ДТП водій та пасажир автомобіля, 21-річний місцевий житель, загинули на місці події. Ще двох пасажирів, жителів цього ж села віком 34 та 35 років, ушпиталили до Попільнянської райлікарні. На жаль, за кілька годин молодший з чоловіків помер у реанімаційному відділенні, - розповіли поліціянти.

Правоохоронці з’ясовують всі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 286 ККУ.

Нагадаємо, вночі 31 грудня у Броварському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-траспортна пригода. Одна людина загинула, ще двох госпіталізували.

На броварській кільцевій дорозі неподалік повороту на Требухів сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Renault Megane та Lexus LX 570. У результаті аварії загинула 30-річна жінка, - розповіли працоохоронці.

1