Смертельна ДТП на Хрещатику: водій тверезий, але після операції

За словами водія, йому зробили операцію на серці
Важливо
Смертельна ДТП на Хрещатику: водій тверезий, але після операції
ДТП на Хрещатику Фото: hromadske.ua
30 Жовтня 2020, 17:49
читать на русском

Винуватець смертельної аварії на Хрещатику у Києві був тверизей, однак він переніс операцію на серці. Про це він сам заявив поліції на місці події.

Відео опублікував канал у Теlegram.

Чоловік, який був за кермом Range Rover, пройшов драгер, він показав нуль алкоголю у крові. Як пояснив чоловік, він тільки переніс стентування на серці.

Читайте також

Як відомо, чоловік протаранив зупинку на Хрещатику, на місці загинули двоє осіб, ще кілька отримали поранення. На перших кадрах видно, як тіла залишались на місці аварії, коли там вже зібрались очевидці. Серед них були діти.

Пізніше поліція показала відео, де видно як автомобіль їде Майданом Незалежності та врізається у зупинку громадського транспорту ззаду.

Попередньо встановлено, що водій іномарки не впорався з керуванням та в’їхав у зупинку громадського транспорту, де перебували люди. Внаслідок ДТП, дві людини загинули на місці події, а ще кілька – отримали тілесні ушкодження. Лікарі їм надають необхідну медичну допомогу. На місці працює слідчо-оперативна група та з’ясовує усі обставини і причини цієї смертельної ДТП, - йдеться у повідомленні.

1