Смертельна ДТП під Броварами: водій позашляховика "підрізав" легковик та втік

Рятувальникам довелося деблокувати водія легкового автомобіля
Смертельна ДТП під Броварами: водій позашляховика "підрізав" легковик та втік
ДТП під Броварами Фото: ДСНС
31 Грудня 2020, 16:30
читать на русском

Вночі 31 грудня у Броварському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-траспортна пригода. Одна людина загинула, ще двох госпіталізували.

Про це повідомило головне управління ДСНС України у Київській області.

На броварській кільцевій дорозі неподалік повороту на Требухів сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Renault Megane та Lexus LX 570. У результаті аварії загинула 30-річна жінка.

Як повідомляють правоохоронці, водій позашляховика Lexus зіткнувся з автомобілем Renault Megane біля требухівського повороту.

Як повідомили очевидці ДТП, автомобіль Lexus LX 570 "підрізав" легковика. Водій останнього не впорався з керуванням та "вилетів" на узбіччя. Водії почали зупинятися аби допомогти постраждалим. Зупинився і водій Lexus, але працівників поліції не дочекався, залишив свій автомобіль на місці ДТП та втік.

Рятувальникам довелося деблокувати водія легкового автомобіля за допомогою гідравлічного інструменту.

Читайте також

Водія та 50-річну пасажирку Renault Megane доставили до лікарні у вкрай важкому стані.

Нагадаємо, що у селищі Верховина Івано-Франківської області автомобіль швидкої допомоги зіткнувся із вантажівкою. В результаті постраждали двоє осіб. Аварія сталася 30 грудня об 11:40 в селищі міського типу Верховина на автодорозі регіонального значення Р-24 "Татарів-Коломия-Кам’янець-Подільський".

1