В ДТП у Черкаській області загинули дві людини

Рятувальникам довелося деблокувати тіла із пошкодженої автівки
В ДТП у Черкаській області загинули дві людини
ДТП біля Умані Фото: Управління ДСНС України у Черкаській області
24 Листопада 2020, 11:29
читать на русском

24 листопада у Черкаській области на трасі Стрий-Кропивницький-Знам'янка сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої між двома вантажівками затисло легковий автомобіль.

Як повідомляє управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Черкаській області, внаслідок ДТП у легковому автомобілі загинули дві людини.

Рятувальники уманської державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце події, провели роботи по деблокуванню тіл загиблих із пошкодженої автівки, серед яких дитина. На даний час встановлюється кількість осіб, які знаходились в легковому автомобілі, - йдеться у повідомленні.

ДТП біля Умані

ДТП біля Умані Фото: Управління ДСНС України у Черкаській області

Читайте також

Поліція Черкаської області уточнила обставини ДТП. За інформацією правоохоронців, в автомобілі, який затисло між двома вантажівками, загинули 47-річна жінка та 5-річна дитина.

Водій вантажного автомобіля Scania в'їхав у припарковану автоколону. Від удару Ford Transit відкинуло на ліве узбіччя, у кювет. Та зіткнення не зупинило вантажівку й далі — авто ЗАЗ VIDA затисло між двома "фурами". На той час у салоні легковика перебували жінка, 1973 року народження, та малолітня дитина. Вони загинули на місці аварії, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, днями у Харкові на проспекті Ландау трапилася ДТП, в результаті якої загинув чоловік.

За свідченнями очевидців, чоловік переходив вулицю на пішохідному переході. Там, на величезній швидкості його збила автівка "Мерседес". Від сильного удару чоловікові відірвало голову.

21 жовтня у Києві п'яний чоловік напав на пасажирів автобуса, який прямував до Харкова. В результаті двоє осіб дістали травми. Поліціянти затримали нападника неподалік від місця скоєння злочину. Його перевірили на предмет алкогольного сп’яніння, драгер показав 1,8 проміле.

1