У Харкові чоловікові відірвало голову в результаті ДТП

Загиблий переходив дорогу на пішохідному переході, коли його збила автівка
У Харкові  чоловікові відірвало голову в результаті ДТП
23 Листопада 2020, 16:46
читать на русском

У Харкові на проспекті Ландау трапилася ДТП, в результаті якої загинув чоловік.

Про це повідомляють місцеві телеграм-канали.

За свідченнями очевидців, чоловік переходив вулицю на пішохідному переході. Там, на величезній швидкості його збила автівка "Мерседес". Від сильного удару чоловікові відірвало голову.

На місці працює слідчо-оперативна група, офіційна інформація уточнюється.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва, в лісопарковій зоні на території ВДНГ (національний комплекс "Експоцентр України"), 20 листопада знайшли людську руку, яка лежала у 20 метрах від дороги, в зоні відпочинку, де люди влаштовують пікніки.

Зазначається, що рука лежала на стежці. Як повідомило джерело, це чоловіка рука, орієнтовний вік – 35-40 років.

Читайте також

21 жовтня у Києві п'яний чоловік напав на пасажирів автобуса, який прямував до Харкова. В результаті двоє осіб дістали травми. Поліціянти затримали нападника неподалік від місця скоєння злочину. Його перевірили на предмет алкогольного сп’яніння, драгер показав 1,8 проміле.

У Кривому Розі чоловік з ножем напав на перехожих. У результаті нападу загинули двоє людей, ще вісім дістали поранення. Серед постраждалих - восьмирічний хлопчик. Нападника затримали та доставили до Криворізького відділу поліції. Ним виявився місцевий мешканець 1983 року народження.

Вбивця, зі слів його рідних, їздив на заробітки в Чехію. Вони сказали, що рік тому він повернувся звідти іншою людиною. Став говорити про якісь демонів, але поводився не агресивно.