Трагедія у Кривому Розі: вбито двох людей, поранено вісьмох

Поліція Кривого Рогу затримала 37-річного нападника
Важливо
Трагедія у Кривому Розі: вбито двох людей, поранено вісьмох
затримання нападника Фото: поліція
7 Листопада 2020, 22:11
читать на русском

У Кривому Розі чоловік з ножем напав на перехожих. У результаті нападу загинули двоє людей, ще вісім дістали поранення. Серед постраждалих - восьмирічний хлопчик.

7 листопада близько 15:20 до поліції надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, який на вулиці у Металургійному районі кидався на людей з ножем. Жертвами зловмисника стали випадкові перехожі, яким чоловік наніс численні ножові поранення. В результаті двоє осіб померли на місці, а вісім доставлені до лікарні, - повідомляє Криворізький відділ нацполіції.

Нападника затримали та доставили до Криворізького відділу поліції. Ним виявився місцевий мешканець 1983 року народження.

Читайте також

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Працівники поліції з’ясовують всі обставини справи, - зазначають правоохоронці.

Нагадаємо, 21 жовтня у Києві п'яний чоловік напав на пасажирів автобуса, який прямував до Харкова. В результаті двоє осіб дістали травми.

Поліцейські затримали нападника неподалік від місця скоєння злочину. Його перевірили на предмет алкогольного сп’яніння, драгер показав 1,8 проміле.

1