Трагедія у Кривому Розі: у МВС розповіли про нападника

Зловмисник убив двох людей і поранив ще вісьмох
Трагедія у Кривому Розі: у МВС розповіли про нападника
Житло нападника у Кривому Розі Фото: сторінка Антона Геращенка у Фейсбук
8 Листопада 2020, 14:14
читать на русском

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив подробиці про зловмисника, який у Кривому Розі убив двох людей і поранив ще вісьмох.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За інформацією Геращенка, зловмисником виявився 29-річний житель Кривого Рогу - Тарас Усенко.

Факту вбивств він не заперечував і прямо заявляв, то що він "прийшов з пекла", то що "він Бог", що якийсь голос наказав йому вбити 15 осіб, - повідомив він.

Вбивця, зі слів його рідних, їздив на заробітки в Чехію. Вони стверджують, що рік тому він повернувся звідти іншою людиною. Став говорити про якісь демонів. Але поводився не агресивно.

Читайте також

Під час проведення невідкладного обшуку в кімнаті, де проживав вбивця, на стінах були виявлені дивні містичні символи і концентричні малюнки. Експерти в психіатрії спробують дати їм оцінку, - зазначив Геращенко (досьє).

Житло нападника

Житло нападника у Кривому Розі Фото: сторінка Антона Геращенка у Фейсбук

За його словами, поліція буде проводити детальне наслідок для визначення кола спілкування підозрюваного в подвійному вбивстві і пораненні 8 осіб для розуміння - чи не було ця трагедія натхненна кимось іншим. Чи не було тут факту навіювання, підбурювання.

Як повідомляв Парламент.UA, 7 листопада у Кривому Розі чоловік з ножем напав на перехожих. У результаті нападу загинули двоє людей, ще вісім дістали поранення. Серед постраждалих - восьмирічний хлопчик. Нападника затримали.

Президент України Володимир Зеленський (досьє) відреагував на трагічні події, які відбулися 7 листопада у Кривому Розі. У своєму Telegram-каналі він охарактеризував цю трагедію як "прояв абсолютного тероризму".