В Івано-Франківській області швидка зіткнулась з вантажівкою, є постраждалі

Постраждалих витягали рятувальники
В Івано-Франківській області швидка зіткнулась з вантажівкою, є постраждалі
ДТП в Івано-франківській області (фото: ДСНС)
31 Грудня 2020, 00:28
читать на русском

У селищі Верховина Івано-Франківської області автомобіль швидкої допомоги зіткнувся із вантажівкою. В результаті постраждали двоє осіб.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Як відомо, аварія сталася 30 грудня об 11:40 в селищі міського типу Верховина на автодорозі регіонального значення Р-24 "Татарів-Коломия-Кам’янець-Подільський".

Там зіткнулись автомобіль швидкої медичної допомоги Peugeot Boxer та вантажний автомобіль ЗІЛ-130. Внаслідок ДТП було травмовано 2 осіб, - йдеться у повідомленні.

ДТП в Івано-франківській області

ДТП в Івано-франківській області (фото: ДСНС)

До місця події було направили рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №12 смт. Верховиа та САРМ-Л Державної пожежно-рятувальної частини №14 м. Косів.

Рятувальниками було проведено заходи щодо від’єднання клем АКБ та змивання паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини автодороги а також встановлення автомобіля швидкої медичної допомоги на колеса, - додали у повідомленні.

Читайте також

Нагадаємо, раніше у Бердичеві Житомирської області чоловік загинув під колесами власного автомобіля.

Також повідомлялося, що на автодорозі Київ — Одеса сталася масова дорожньо-транспортна пригода за участю восьми автомобілів. За попередніми даними, дві особи отримали травми та були шпиталізовані до лікарні.

Читайте також наш матеріал: Поліція в Україні фіксуватиме порушення прямо на ходу: подробиці

1