На Волині сталася смертельна ДТП: легкове авто в'їхало в автобус

Водій легкового автомобіля загинув на місці аварії
На Волині сталася смертельна ДТП: легкове авто в'їхало в автобус
Фото: Нацполіція
7 Грудня 2020, 15:19
читать на русском

У Волинській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса та легкового автомобіля, унаслідок чого загинула одна людина.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області.

У поліції повідомили, що у селі Княгининок зіткнулися Skoda Oktavia та автобус Еталон у неділю, 6 грудня, у темну пору доби.

Водій легкового авто, місцевий 32-річний житель Рожищ загинув на місці аварії. Пасажирку Skoda госпіталізували.

Зазначається, що травми також отримали й пасажири автобуса, яким у лікарні надали медичну допомогу та відпустили додому.

Читайте також

Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Наразі слідство встановлює причини та обставини ДТП.

Нагадаємо, що у Волинській області чиновники лісового господарства незаконно видавали лісорубні квитки та здійснили суцільну рубку лісових насаджень на 17 мільйонів гривень.

Також співробітники кіберполіції Волинської області викрили громадянку України у привласненні грошей клієнтів фінансової установи, шляхом зловживання службовим становищем. Жінка переказувала грошові кошти клієнтів банку на спеціально створений нею фіктивний рахунок. Згодом жінка переводила все в готівку.