Співробітниця банку привласнила кошти клієнтів у Волинській області

Зловмисниця підробляла банківські документи
Співробітниця банку привласнила кошти клієнтів у Волинській області
Нацполіція
9 Жовтня 2020, 22:27
читать на русском

Співробітники кіберполіції Волинської області викрили громадянку України у привласненні грошей клієнтів фінансової установи, шляхом зловживання службовим становищем.

Кіберполіція встановила, що до таких дій причетна 28-річна місцева жителька - працівниця банку. Жінка переказувала грошові кошти клієнтів банку на спеціально створений нею фіктивний рахунок. У подальшому грошові кошти обготівковувала.

Від протиправних дій фігурантки потерпіли близько 10 підприємців. За попередніми даними, завдані їм збитки, сягають 370 тисяч гривень. В оселі зловмисниці правоохоронці, за участі бійців роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції області, провели санкціоновані обшуки, - йдеться у повідомленні Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

Фігурантці справи оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Їй загрожує до восьми років позбавлення волі.

Читайте також

Нагадаємо, 4 жовтня у Броварах поліцейський у стані алкогольного сп'яніння збив на пішохідному переході двох жінок, одна з них померла від травм, іншу доправили в лікарню.

Водій Volkswagen Passat після того, як збив пішоходів, проїхав пів сотні метрів і зіткнувся з деревом.

Голова Нацполіції Ігор Клименко заявив, що за кермом був дільничий офіцер Деснянського управління. Поліцейського вже звільнили, а його керівника після службового розслідування обіцяють зняти з посади.