Аварія у Броварах: ДБР проситиме взяти під варту затриманого поліцейського

Чоловік відмовився проходження медичного освідування на стан сп’яніння
Аварія у Броварах: ДБР проситиме взяти під варту затриманого поліцейського
Фото: “Трибуна Бровари”

У Державному бюро розслідувань повідомили, що готують клопотання про обрання затриманому після автоаварії у Броварах Київської області поліцейському запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це повідомила пресслужба ДБР.

Попередньо встановлено, що працівник поліції перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медичного освідування на стан сп’яніння він відмовився… Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження), – йдеться у повідомленні.

У відомстві зазначили, що затриманий є дільничим офіцером поліції Деснянського управління поліції ГУ Нацполіції у місті Києві.

Читайте також

Нагадаємо, 4 жовтня у місті Бровари на нерегульованому пішохідному переході було скоєно наїзд на двох жінок 1977 та 1998 року народження. Від отриманих травм одна з потерпілих померла на місці події, інша – з тяжкими травмами у лікарні. За даними Нацполіції, за кермом автомобіля перебував поліцейський.

Голова Нацполіції України Ігор Клименко повідомив, що цей поліцейський вже звільнений з органів внутрішніх справ, а його безпосередній керівник “після проведення службового розслідування буде знятий з посади”.