У Броварах п'яний поліцейський збив двох жінок на переході: одна з них померла

За кермом був дільничий офіцер Деснянського управління, його вже звільнили
Головне
У Броварах п'яний поліцейський збив двох жінок на переході: одна з них померла
Фото: “Трибуна Бровари”

У Броварах 4 жовтня поліцейський у стані алкогольного сп'яніння збив на пішохідному переході двох жінок, одна з них померла від травм, іншу доправили в лікарню.

Про це повідомляє поліція Київської області.

Водій Volkswagen Passat після того, як збив пішоходів, проїхав пів сотні метрів і зіткнувся з деревом.

Голова Нацполіції Ігор Клименко заявив, що за кермом був дільничий офіцер Деснянського управління. Поліцейського вже звільнили, а його керівника після службового розслідування обіцяють зняти з посади.

Читайте також

Як повідомляє видання dtp.kiev.ua із посиланням на свідків, Мотоциклісти намагалися зупинити авто. Ймовірно, водій хотів їх об'їхати, не впорався з кермуванням і влетів у дерево на узбіччі біля міськвиконкому.

Як повідомили свідки, вони сиділи на лавці біля "Прометея" і почули різкий звук автівки, який і привернув їхню увагу. Коли повернули голови, то побачили, як від удару Volkswagen Passat двоє жінок, які йшли пішохідним переходом від "Прометея" в напрямку бібліотеки, "перевернулися в повітрі". Дівчину відкинуло на зелену зону до дерев, а жінку старшого віку, за словами свідків, Volkswagen збив двічі - вдруге в повітрі. Покалічена донька кричала: "Мама!" і намагалася підповзти до вже мертвого тіла матері, - пише видання.

Искалеченная дочка кричала "мама" и пыталась подползти к уже мертвому телу матери... В Броварах пьяный полицейский сбил...

Gepostet von dtp.kiev.ua am Sonntag, 4. Oktober 2020

Водночас у поліції не повідомляють про відкриття кримінальної справи через ДТП. Зазначимо, що за керування автівкою у стані алкогольного сп'яніння можуть оштрафувати від 17 до 34 тисяч гривень із позбавленням права керувати транспортом до трьох років.

Крім того, за порушення правил дорожнього руху, внаслідок чого загинула людина, можуть позбавити волі від 3 до 8 років із позбавленням права керувати транспортом до 3 років.

Нагадаємо, 4 довтня у Києві на проспекті Свободи маршрутне таксі виїхало на пішоходів, які переходили вулицю на зелений сигнал світлофора. В результаті загинула одна людина і двоє отримали травми.

1