У Києві водій маршрутки збив трьох пішоходів - одна людина загинула: відео

Двоє отримали травми
У Києві водій маршрутки збив трьох пішоходів - одна людина загинула: відео
4 Жовтня 2020, 16:03
читать на русском
У Києві на проспекті Свободи маршрутне таксі виїхало на пішоходів, які переходили вулицю на зелений сигнал світлофора. В результаті загинула одна людина і двоє отримали травми.

Про це повідомляє Київ Оперативний.

За словами свідків, люди переходили дорогу на свій, зелений, сигнал світлофора, з незрозумілих наразі причин водій маршрутного таксі не зупинився і збив трьох людей.

На жаль, одна жінка залишилася під автобусом і швидка, яка приїхала на місце події, констатувала факт смерті. Ще двох людей було госпіталізовано, - йдеться у повідомленні.

Появилось видео момента смертельного ДТП на пр. Свободы о котором мы сообщали ранее - https://kyivoperativ.info/other/smertelnoe-dtp-s-uchastiem-marshrutnogo-taksi-na-prospekte-svobody/Как видно на видео, автомобили остановились на красный свет светофора а маршрутное такси проехала на запрещающий сигнал светофора.

Gepostet von Киев Оперативный am Sonntag, 4. Oktober 2020

Трохи пізніше водій маршрутки сказав, що відмовили гальма.

На місце виїхала слідчо-оперативна група.

ДТП

Читайте також

Нагадаємо, раніше у місті Пологи у Запорізькій області 15-річний водій не впорався з керуванням автомобіля, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. У ДТП загинули троє людей.