На кордоні України та Росії сталася перестрілка, одна людина загинула

Троє озброєних порушників намагалися перейти кордон
Головне
На кордоні України та Росії сталася перестрілка, одна людина загинула
Кордон Фото: сайт ДПСУ
4 Грудня 2020, 11:48
читать на русском

На кордоні України та Росії сталася перестрілка, російський прикордонник вбив одного з порушників перетину кордону.

Як повідомляють російські ЗМІ, прикордонники запобігли спробі незаконного перетину кордону трьома озброєними порушниками з боку України.

У Центрі громадських зв'язків (ЦГЗ) ФСБ зазначили, що в ході перестрілки один з порушників загинув, двоє зникли.

Читайте також

На ділянці прикордонного управління ФСБ Росії по Бєлгородській та Воронезькій областях 4 грудня прикордонний наряд запобіг спробі порушення кордону з України в Російську Федерацію трьома озброєними невідомими. При спробі затримання порушники вчинили збройний опір, - повідомили в ЦГЗ.

Зазначається, що у результаті інциденту один з порушників помер від отриманого поранення, а двоє інших зникли на території України.

Нагадаємо, 30 листопада на кордоні України з Росією зупинили контрабандистів, які намагалися провести на територію України партію тестів для виявлення COVID-19, а також парфуми, коштовні годинники та аксесуари.

Прикордонники помітили на березі р. Ворскла, яка протікає неподалік кордону, рух чотирьох невідомих осіб. Для того, щоб затримати ймовірних порушників, працівники ДПСУ вистрілили вгору, щоб попередити. Після пострілу невідомі люди, покинувши свій товар, почали тікати на територію Російської Федерації.

1