На курортах України похолодає і пройдуть дощі

Нічна температура на курортах становитиме максимум 16, а денна – 26 градусів тепла
На курортах України похолодає і пройдуть дощі
Море, пляж (Фото: pexels)
20 Липня 2021, 17:08
читать на русском

На півдні України, в тому числі на морських курортах до кінця поточного тижня очікується суттєве зниження температури і грозові дощі.

Про це повідомляють сайти гідрометеорологічних центрів.

Зокрема на сторінці у Facebook Миколаївського гідрометеорологічного центру зазначається, що з 21 липня характер погоди в області різко зміниться.

З 21 липня під впливом активного холодного фронту характер погоди в області зміниться. Зміну погоди відчують відпочивальники на курортах Очаків, Кінбурнська коса, Коблево. Пройдуть короткочасні зливи різної інтенсивності з грозами, місцями в супроводі поривчастого вітру, - йдеться в повідомленні.

Денна температура в Запорізькій області (курорти Бердянськ, Кирилівка) знизиться з 32-37 градусів у вівторок, 20 липня, до 22-27 градусів вже в наступні два дні, 22-23 липня. З середи по п'ятницю в області будуть грозові дощі зі шквальним вітром до 20 м/с, прогнозують на сайті Запорізького обласного центру з гідрометеорології.

На Арабатській стрілці за інформацією Укргідрометцентру, погода буде дощовою в найближчі три дні, при цьому температура повітря знизиться з 35 градусів до 26 вдень, і до 16 – вночі до кінця тижня.

У середу-четвер на курортах Одеської області температура повітря знизиться з 34 градусів до 26 вдень, нічні температури – до 16 градусів. Грози закінчаться до п'ятниці, 23 липня.

Нагадаємо, 19 липня Київ накрили зливи. Вулиці, підземні переходи та кілька станцій метро затопило. На ліквідацію наслідків негоди було виведено понад 300 комунальників.

Читайте також

1