На Луганщині діє рух спротиву проти окупанта - ОВА

Рух супротиву діє глибоко в тилу
На Луганщині діє рух спротиву проти окупанта - ОВА
Наслідки обстрілів у Луганській області / Фото: t.me/luhanskaVTSA
19 Серпня 2022, 15:38
читать на русском

На окупованій Луганщині працює рух спротиву. В результаті його діяльності, на окупованій території розповсюджуються антиросійські листівки, у росіян постійно виникають проблеми з логістикою.

Про це заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в Media Center Ukraine - Ukrinform.

Наприклад, самі по собі, нібито, загораються шафи, які розподіляють рух потягів. Також випадково зникають окупанти. Рух супротиву діє глибоко в тилу, Луганщина бореться проти окупанта, - сказав він.

Гайдай зазначив, що стосується ударів, яких завдає ЗСУ, то це склади та командні пункти росіян, які знаходяться в тилу окупантів. Це потужні удари, які загальмували наступ окупантів.

За його словами, ситуація на Луганщині складна, майже вся територія окупована, бої тривають на околиці області. Поки що росіяни готують резерви, бо будуть намагатися дотиснути ЗСУ, щоб вийти на адміністративні кордони області. На тій території, де проходили активні бойові дії, жахлива ситуація з усією критичною інфраструктурою – ні світла, ні води, ні газу.

Нагадаємо, що 14 серпня у Попасній Луганської області українські військові знищили штаб ПВК "Вагнер" завдяки наведенню одного з представників російських ЗМІ.

Читайте також

1