На Львівщині 25-річний чоловік вбив 50-річного односельчанина

Йому загрожує до десяти років позбавлення волі
На Львівщині 25-річний чоловік вбив 50-річного односельчанина
Тюрма (Фото: picabu)
12 Жовтня 2021, 20:17
читать на русском

В одному з сіл Золочівського району Львівської області 25-річний чоловік вбив свого 50-річного односельчанина через конфлікт.

Про це повідомили в Нацполіції.

8 жовтня, близько 19.30, у будинку, де проживав загиблий, відбувся конфлікт між ним та його 25-річним односельчанином, в ході якого останній завдав потерпілому чисельних ударів ногами та руками, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що внаслідок отриманих травм 50-річний чоловік помер наступного дня. Згідно з висновками судово-медичної експертизи, смерть чоловіка була спричинена тупою травмою живота.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про  підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання -  позбавлення волі на строк від семи до десяти років, - додали в повідомленні.

Нагадаємо, в одному з сіл Львівської області 61-річний чоловік під час конфлікту вбив одного свого односельчанина та важко поранив іншого.

Читайте також

1