На Львівщині дитині відірвало пальці вибухом петарди

Шестирічний хлопчик залишився без пальців лівої руки
На Львівщині дитині відірвало пальці вибухом петарди
Петарда (Фото: picabu)
21 Липня 2021, 18:11
читать на русском

У селі Зимна Вода, що неподалік Львова, шестирічний хлопчик бавився з петардою разом зі своїм 4-річним братом. Петарда вибухнула у дитини в руках і відірвала йому пальці лівої руки.

Про це пише видання ZAXID.NET.

Мама хлопчика розповіла лікарям, що почула вибух і забігла до кімнати, де й побачила сина із закривавленою рукою. Вона відразу викликала медиків.

Хлопчика госпіталізували до лікарні у вівторок ввечері і вночі ми його прооперували. Під час вибуху йому відірвало три пальці і частково два. На пацієнта попереду чекає ще не одна операція, – повідомив завідувач опікового відділення лікарні Василь Савчин.

Відомо, що руках хлопчика вибухнула петарда, яку він знайшов у столі в батьківській спальні. Хлопчик грався петардою разом із своїм 4-річним братом. Молодша дитина від вибуху не постраждала.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, у Львові 2-річна дівчинка випила засіб для миття духовки й отримала хімічні опіки стравоходу та шлунку.

Читайте також

1