На Миколаївщині втік з тюрми в`язень з десятьма судимостями

З колонії засуджений поїхав на мопеді, його розшукує поліція
На Миколаївщині втік з тюрми в`язень з десятьма судимостями
В`язниця (Фото: Flicr)
12 Січня 2021, 20:15
читать на русском

У Миколаївській області з Новобузького виправного центру втік 49-річний Сергій Ковін. Чоловік має 10 судимостей.

Про це повідомила ТСН з посиланням на адміністрацію установи.

У колонії досі не знають, як засудженому вдалося втекти й знайти транспортний засіб. Також немає жодної інформації про його місцеперебування.

Очевидців, які бачили втікача, просять зателефонувати до поліції.

Відомо, що Сергій Ковін був засуджений за крадіжку з проникненням у приміщення до 3,5 року в'язниці. Йому залишилося просидіти у виправному центрі майже пів року.

За інформацією "Преступности.net", Ковін родом з Полтавської області. До цього терміну у чоловіка вже були десять судимостей починаючи від 1988 року. Його визнали винним у кількох викраденнях, розкраданні державного майна, хуліганстві, порушенні адміністративного нагляду, тяжкому тілесному ушкодженні, побоях і тортурах, крадіжці та розбої.

За останню крадіжку Ковін отримав 3,5 року позбавлення волі.

Також відомо, що це вже не перша втеча Ковіна із тюрми. Взимку 2018 року злочинець тікав з Олександрійського виправного центру. Він два дні провів у покинутому будинку, а потім здався правоохоронцям.

Читайте також

Нагадаємо, сьогодні ж у Сумській області прикордонники затримали 60-річного українця, якого підозрюють у скоєнні кількох злочинів. Рецидивіст пішки повертався з Росії через пункт пропуску "Бачівськ".

1