На Одещині депутат-мільйонер від слуг Армен Газіян образив свою колегу, у якої син і чоловік служать в ЗСУ

Депутат вирішив виміряти, хто найбільше допоміг українському війську. тоді як його повнолітній син намагався втекти з України
На Одещині депутат-мільйонер від слуг Армен Газіян образив свою колегу, у якої син і чоловік служать в ЗСУ
28 Листопада 2023, 17:43
читать на русском

Ганебна ситуація трапилася на Одещині за участю місцевого депутата "слуги народу". На засіданні бюджетної комісії Овідіопольської селищної ради голова засідання та депутат Армен Газіян вступив у суперечку з колегами, з‘ясовуючи, хто більше допомагає ЗСУ.

Про це пише телеграм-канал СЛОН.

За словами Газіяна, за час війни він направив на збройні сили 1,5 млн грн власних коштів, наголосивши, що всі разом взяті присутні стільки не зробили. В той час, у депутатки Оксани Кучерявої, на яку зірвався чиновник у лавах ЗСУ служать син та чоловік.

На цьому засіданні бюджетної комісії, яку, до речі, Армен Газіян очолює, він встиг не тільки образити дружину та мати військових. Деякі його фрази під час засідання також викликали здивування:

«…Вот эти 200 или 500 тысяч надо было ежедневно, еженедельно обсуждать и делать, а не в последний момент, вот так вот – БАЦ!..»
«А я думаю вы неправильно понимаете жизнь, улицы. Я понимаю правильно, я каждый день на улице
«И кто кому помогает, каким Збройним силам не вам мне говорить! Даже всем вместе вам нечего мне говорить…»
«Я сделал на 1,5 миллиона, своих денег. И ни разу этого не сказал! А скажите мне пожалуйста – сколько вы сделали, вы сидите больше всех разговариваете…»
«Так вот я вашему сыну и своему вашему супругу отправляю еженедельно, в том числе… И об этом никому! Никто и не знает! И не будет знать!»

Наприкінці засідання Армен Валерійович постав "жирну крапку" у своїх спічах та відмовився розглядати проєкт рішення про скасування премій апарату селищної ради під час воєнного стану.

Що цікаво, син депутата-крикуна Даніель Газіян 15 квітня 2022 року намагався незаконно перетнути кордон, за фактом чого була порушена справа. На суд чоловік не з‘явився, заплатив штраф. Місцеві журналісти не змогли встановити місцезнаходження чоловіка, а користувачі телеграм-каналу змогли, про що ми окремо розкажемо пізніше.

Останній штрих — депутат селищної ради з Одещини сидить на засіданні з годинником, що вкрай нагадує Patek Philippe Nautilus, вартість такої моделі може досягати $100 тисяч.

Нагадаємо, чиновниця з Харківщини Вікторія Колдуненко принесла сумку вартістю приблизно $16.000 на зустріч з нардепом Романом Грищуком. Цю ж сумку помітили на зустрічі з литовськими волонтерами.

1