На Одещині пенсіонер стріляв по поліції з рушниці: при затриманні загинула його дружина

Чоловік поранив поліцейського, він потребує значного переливання крові
На Одещині пенсіонер стріляв по поліції з рушниці: при затриманні загинула його дружина
Фото: od.npu.gov.ua
12 Травня 2022, 15:22
читать на русском

На Одещині 73-річний чоловік відкрив вогонь по поліції та поранив правоохоронці. Внаслідок цього загинула дружина нападника.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Одеської області.

Зазначається, що подія сталась 12 травня в одному з населених пунктів прилеглого до кордону з Придністров’ям Роздільнянського району. Там працівники Служби безпеки України, Національної гвардії та Нацполіції проводили контрдиверсійні бойові заходи з виявлення осіб, пов’язаних з криміналітетом та "російським міром".

Під час відпрацювання однієї з адрес власник оселі, щойно побачив наближення до двору представників спецслужб, вистрілив у поліцейського з гладкоствольної мисливської рушниці, - йдеться у повідомленні.

Фото: od.npu.gov.ua

Під час затримання чоловіка поранення отримала його дружина. Жінка до прибуття "швидкої" померла від крововтрати, поліцейського доправили до лікарні і прооперували, він потребує значного переливання крові.

Фото: od.npu.gov.ua

Правопорушника затримано в процесуальному порядку. На місці працює слідчо-оперативна група та керівництво Головного управління Нацполіції в Одеській області та Державне бюро розслідувань. Вирішується питання про її правову кваліфікацію.

Нагадаємо, що мешканців Одеської області та жителів Одеси переконливо просять не відвідувати пляжі та не купатися в морі.

Читайте також