На Одещині зіштовхнулись Lexus та Volkswagen: постраждали п'ятеро людей (фото)

В одній з автівок були троє військовослужбовців
На Одещині зіштовхнулись Lexus та Volkswagen: постраждали п'ятеро людей (фото)
ДТП на трасі Одеса – Южне Фото: od.npu.gov.ua
6 Жовтня 2021, 15:43
читать на русском

В Одеській області сталась дорожньо-транспортна пригода за участі військовослужбовців. Внаслідок автопригоди постраждало п'ятеро людей.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Одеської області.

Зазначається, що на трасі Одеса-Южне, біля Крижанівки, водій Lexus, який прямував з колегою в бік Одеси, не впорався з керуванням. Автівка виїхала на зустрічну смугу і допустив зіткнення з Volkswagen, у якому були троє військовослужбовців.

Усіх, хто перебував у транспортних засобах, забрала "швидка". Пасажирка Lexus, 1967 року народження у важкому стані. Чоловіки, 1965, 1976, 1996 та 1994 р.н., зазнали менших травм, - йдеться у повідомленні.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що у Житомирській області на автомобільній дорозі Київ - Ковель зіштовхнулась вантажівка та легковик, у результаті чого водій та пасажир легковика загинули на місці події.

Читайте також

1