На окупованій території Запорізької області рашисти масово пиячать

На місцях впроваджують заборону на продаж алкоголю
На окупованій території Запорізької області рашисти масово пиячать
Алкоголь Фото: Рexels
6 Липня 2022, 20:37
читать на русском

Російські військові на тимчасово окупованих територіях Запорізької області масово пиячать.

Про це повідомляє Головне управління розвідки України.

Зазначається, що через масове пияцтво рашистів на тимчасово окупованих територіях Запорізької області намагаються заборонити продаж алкоголю російським солдатам.

Особовий склад підрозділів окупаційної армії, що знаходяться на тимчасово окупованих територіях Запорізької області, відзначається масове зловживання алкогольними напоями. Це призводить до численних порушень дисципліни та серйозних правопорушень. Почастішали випадки залишення місць несення служби; перебування на вогневих позиціях у нетверезому стані; порушення правил користування стрілецькою зброєю; ДТП за участю військовослужбовців у нетверезому стані, - йдеться у повідомленні.

В ГУР кажуть, що у ситуацію вимушені втрутитись керівництво комендатури військ росгвардії рф та так званою "військово-цивільною адміністрацією" Михайлівської громади на чолі з місцевим колаборантом Іваном Сушко (до війни був професійним дідом Морозом та ведучим на весіллях). В якості запобіжного заходу на територіях Михайлівської та Роздольської громад введено заборону на продаж алкогольних напоїв (у тому числі пива) військовослужбовцям рф.

Нагадаємо, російські окупанти, особливо їхнє керівництво, постійно пиячить, а війська РФ - "найсиніша армія" світу. 

1