На подвір`я депутата закарпатської облради Георгія Горвата кинули гранату

Уночі невідомий кинув гранату на територію подвір'я депутата Закарпатської обласної ради у місті Мукачево.
Головне
На подвір`я депутата закарпатської облради Георгія Горвата кинули гранату
23 Січня 2024, 16:44
читать на русском

За інформацією від поліції Закарпатської області, 23 січня о 4 ранку на центральний пульт спостереження поліції надійшов сигнал "тривога" із приватного будинку в Мукачеві, який є власністю депутата Закарпатської обласної ради. На місце події вирушили поліцейські, які встановили, що "тривожну кнопку" натиснув охоронець, що почув звук вибуху на подвір'ї.

Поліція не розголошує прізвище власника будинку, але за інформацією Mukachevo.net, гранату кинули на подвірʼя депутата Закарпатської обласної ради від "Батьківщини" Георгія Горвата. Це вже другий напад на нього. У квітні 2023 року на подвір’ї мукачівської перукарні йому підпалили машину. Палієм виявився 34-річний раніше судимий мешканець Мукачева.

До місця події також прибула слідчо-оперативна група з Мукачівського районного управління поліції та криміналістична лабораторія Головного управління Нацполіції в Закарпатській області.

"Слідчі кваліфікують подію за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України, тобто Умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом вибуху. Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань", - додали у поліції.

Невідома особа кинула гранату на територію двору. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 15 грудня в будівлі Керецьківської сільської ради Мукачівського району під час засідання сесії один із депутатів підірвав гранати.

Читайте також