На росії підірвали авто з донькою путінського пропагандиста Дугіна - відео

30-річна Дар'я Платонова загинула на місці
На росії підірвали авто з донькою путінського пропагандиста Дугіна - відео
Дар’я Дугіна Фото: соцмережі
21 Серпня 2022, 12:17
читать на русском

На підмосковній трасі у росії підірвали автомобіль, в якому їхала донька російського пропагандиста Алєксандра Дугіна Дар'я Платонова (Дугіна у дівоцтві).

Про це повідомляють російські телеграм-канали.

Інформацію про смерть доньки Дугіна підтвердили й в слідчому комітеті рф.

За даними слідчих, 20 серпня близько 21 години в Одинцовському міському окрузі в районі селища Великі Вяземи "на повному ході руху на автомобільній дорозі загального користування спрацював, ймовірно, встановлений в автомобілі Toyota Land Cruiser вибуховий пристрій, а потім сталося загоряння машини".

Дівчина-водій, яка була за кермом, загинула на місці. Особу загиблої встановлено – це журналіст та політолог Дар'я Дугіна, - кажуть в ск рф.

Повідомляється, що Дугін з донькою поверталися з фестивалю "Традиція". І на авто, яке вибухнуло, разом з донькою мав їхати і сам Дугін, однак в останній момент він передумав та поїхав на іншому автомобілі.

Так званий "глава донецької народної республіки" дєніс пушилін у своєму Telegram-каналі заявив, що винними у смерті доньки Дугіна є "терористи українського режиму":

Гидкі негідники! Терористи українського режиму, намагаючись ліквідувати Олександра Дугіна, висадили в повітря його доньку... В автомобілі. Світла пам'ять Дар'ї, вона справжня російська дівчина, — написав пушилін.

Дугіна називають ідеологом "руского міра". Його донька Дар'я була політичним оглядачем Міжнародного євразійського руху, який очолює Александр Дугін. Вона також була учасницею етерів на пропагандистських каналах рф.

Вона пропагувала "велич російської федерації" та виступала за вбивство мирних українців. Зокрема, Дар'я Дугіна була одним із авторів першої книги про російську "спеціальну військову операцію в Україні". Її книга "Книга Z" є збіркою так званих оповідань від військових, "мирних жителів звільнених міст" та волонтерів.

Нагадаємо, на росії в підвалі шамана знайшли мертвим колишнього топменеджера нафтової компанії "Лукойл" Олександра Суботіна.

1