На росії помер син глави "Роснєфті" Ігоря Сєчіна

Іван Сєчін помер ще 5 лютого у віці 35 років
На росії помер син глави "Роснєфті" Ігоря Сєчіна
21 Лютого 2024, 06:33
читать на русском

У Росії знайдено мертвим сина голови найбільшої нафтогазової компанії "Роснєфть" Ігоря Сєчина –  Івана, який обіймав керівну посаду у компанії.

Про це написав один із колишніх керівників нафтової компанії "ЮКОС" Леонід Невзлін у соціальній мережі X, посилаючись на запис у реєстрі спадкових справ.

За даними росЗМІ, Іван Сєчін помер ще 5 лютого у віці 35 років.

"Які дивні збіги... Сьогодні, коли ми згадували з моїми друзями і партнерами, з чого почалася війна Кремля проти ЮКОСа, а саме — з доповіді Михайла Ходорковського про корупцію на засіданні РСПП, саме сьогодні я дізнався про те, що Ігор Сєчін щойно втратив сина. Та сама людина, яка сфабрикувала всю дуту і криваву справу проти нас", – ідеться в публікації.

Згідно з наявною інформацією, спадщина оформлена на Івана Ігоровича Сєчина 1989 року народження, який жив у Москві за адресою Шведський глухий кут, будинок 3. Ця будівля раніше згадувалася як "будинок для соратників Путіна", а росЗМІ писали, що там мешкав й Ігор Сєчін.

Російські Telegram-канали, посилаючись на джерела, повідомили, що причиною смерті Івана Сєчина у РФ назвали "відірваний тромб". Водночас Сєчин-старший заборонив співробітникам СКР, ФСБ та іншим силовикам займатися питаннями смерті сина.

Видання "Медіазона" вказало на те, що у згаданому записі йдеться про Івана Ігоровича Сєчіна 1989 року народження, який жив у Москві за адресою Шведський тупик, будинок 3. Як зазначають ЗМІ, раніше портал РБК писав про цю будівлю як про "будинок для соратників Путіна", у якому, зокрема, проживав глава "Роснефти".

Нагадаємо, російський опозиційний політик Олексій Навальний помер у виправній колонії №3 у Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Йому було 47 років.

1