На виплати учасникам АТО та їхнім сім'ям уряд виділив 13,8 млн гривень

Гроші отримають рідні трьох загиблих воїнів та 21 поранений військовий
На виплати учасникам АТО та їхнім сім'ям уряд виділив 13,8 млн гривень
Гривня, гроші Фото: сайт Нацбанку
5 Лютого 2021, 06:07
читать на русском

На виплати учасникам АТО та їхнім сім'ям уряд виділив 13,8 млн гривень. Гроші отримають рідні трьох загиблих воїнів та 21 військовий, якого було поранено в зоні ООС.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив представник Кабінету міністрів у Верховній Раді, народний депутат від "Слуги народу" Василь Мокан.

За його словами, Кабмін ухвалив проєкт розпорядження "Про виділення коштів для надання одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, які загинули (померли) під час участі в антитерористичній операції, та особам, які стали особами з інвалідністю внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час участі в зазначеній операції".

Читайте також


Проєктом розпорядження передбачається виділити Міністерству у справах ветеранів з резервного фонду державного бюджету 13,8 млн гривень для надання одноразової грошової допомоги членам сімей трьох військових, які загинули під час участі в АТО, та 21 українському воїну, який отримав інвалідність внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, отриманих під час участі в зазначеній операції.

Нагадаємо, минулого року Кабінет Міністрів виділив 9 млн 757 тисяч гривень для виплати одноразової грошової допомоги сім'ям чотирьох загиблих в АТО і сімом особам з інвалідністю.

1