На Закарпатті молодик порізав дівчину через нерозділене кохання і покинув помирати в закритій квартирі (відео)

Дівчині вдалося вижити, вона у реанімації в лікарні
На Закарпатті молодик порізав дівчину через нерозділене кохання і покинув помирати в закритій квартирі (відео)
Ніж, кров (Фото: picabu)
28 Липня 2021, 09:45
читать на русском

На Закарпатті 30-річний чоловік, якому відмовила дівчина, порізав свою кохану, замкнув помирати у квартирі і намагався втекти до Одеси.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Закарпатської області.

До поліції Мукачева надійшло повідомлення від медиків, що до них доставлено дівчину з численними ножовими порізами всього тіла, одне з яких проникне в живіт.

Поліціянти негайно виїхали до потерпілої. 27-річна дівчина розповіла, що тілесні ушкодження напередодні ввечері їй наніс знайомий. Хлопець, закоханий в дівчину, не отримав взаємності та сильно розлютився. Схопивши ножа, він почав завдавати потерпілій численні удари. Після цього злочинець ще деякий час провів у помешканні дівчини, потім забрав її мобільний телефон, зачинив у квартирі та втік.

Поранена дівчина майже пів доби не могла вибратися з помешкання та звернутися по допомогу медиків. Згодом їй все ж вдалося повідомити друзів, які викликали швидку допомогу. Дівчину прооперували, вона перебуває в реанімації.

Зібравши інформацію, слідчі з’ясували, що 30-річний фігурант встиг перетнути межі області і намагається втекти.

Закарпатські поліціянти одразу сконтактували з колегами зі Львівщини та передали орієнтування. Підозрюваного швидко затримали. Поліціянти схопили чоловіка на автовокзалі Львова, коли той саме намагався сісти на автобус до Одеси.

Чоловік свою провину визнав. Правоохоронці опублікували відео, на якому підозрюваний розповів про знущання з жінки.

Я пішов до неї, я її ножиком кілька разів порізав. У ногу, живіт, точно не пам'ятаю куди. Перед цим конфлікту не було. Вона пішла в душ, я їй поміг умитися водою, щоб вона прийшла до себе, бо їй ставало погано, — розповів затриманий.

Нині затриманий перебуває в ІТТ на Закарпатті. За скоєне йому світить вісім років тюрми.

Нагадаємо, днями у Дніпрі у будинку для літніх людей сталася бійка та різанина серед пожильців закладу.

Читайте також

1