В Одеській області підліток зарізав себе ножем

Він помер від крововтрати
В Одеській області підліток зарізав себе ножем
Машина швидкої допомоги Фото: сторінка МОЗ у Фейсбук
30 Грудня 2020, 03:31
читать на русском

В Одеській області 15-річний підліток наклав на себе руки. Він порізав себе ножем. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Як відомо, ввечері 28 грудня 15-річного потерпілого виявили в його кімнаті. Знайшов підлітка його молодший брат.

Хлопчик негайно покликав на допомогу матір, а вона - лікарів. Попри всі їхні зусилля, врятувати потерпілого, у якого були ножові поранення живота, не вдалося: він помер від гострої крововтрати, - йдеться у повідомленні.

Сім`я загиблого за місцем проживання характеризується позитивно. Родичі розповідають, що в їхній родині конфліктів не було, і намірів покінчити життя самогубством підліток не висловлював.

Читайте також

На місці події працювала слідчо-оперативна група Тарутинського відділення поліції.

Порушено провадження у ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство з позначкою "самогубство") Кримінального кодексу України. Обставини та причини події встановлюються. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі одночасно скоїли самогубство 75-річна жінка та її 38-річний син. У приватному будинку знайшли тіла матері та її сина без ознак насильницької смерті. Попередньо вони повісилися в кухні, прив`язавши мотузки до металевої труби. Тіла покійних направлені на судмедекспертизу.

1