Патрульні у Києві завадили дівчині скоїти самогубство - відео

Дівчина намагалась зістрибнути з балкону на 25-му поверсі багатоповерхівки
Патрульні у Києві завадили дівчині скоїти самогубство - відео
Національна поліція
30 Жовтня 2020, 07:40
читать на русском

Патрульні стали на заваді стрибка молодої жінки з багатоповерхівки. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

Днями патрульні отримали виклик від наляканого чоловіка — той побачив з вікна дівчину, яка сиділа на балконі 25-го поверху. Чоловік терміново звернувся по допомогу на лінію 102. На думку заявника вона поводила себе неадекватно, - зазначають поліцейські.

На виклик до багатоповерхівки на провулку Ясинуватському виїхав автопатруль у складі двох людей. Інспектори піднялися на балкон та спробували налагодити контакт з молодою жінкою.

Читайте також

На вмовляння Юрія (патрульного Юрія Школяренк - ред.) вона не піддалася. Кожен її рух міг закінчитися фатально. Важко уявити, що пережили патрульні у ситуації, коли від кожного слова, або дії залежить людське життя. На щастя, патрульним вдалося схитрувати та вхопити жінку за руку. Станіславу та Юрію не вдалося з'ясувати мотиви такого вчинку 20-річної жінки. Патрульні викликали до врятованої медиків, - повідомили у патрульній поліції.

Нагадаємо, 28 жовтня у Києві на вулиці Вишняківській патрульним вдалось врятувати жінку, яка хотіла вкоротити собі віку. Вона перелізла огорожу балкону і збиралась стрибнути з 12 поверху будинку.

1