Вдалось врятувати: поліція схопила жінку, яка стрибала з 12 поверху будинку - відео

Жінка погрожувала одразу стрибнути при наближенні сторонніх - поліція
Вдалось врятувати: поліція схопила жінку, яка стрибала з 12  поверху будинку - відео
Вчинення самогубства у Києві (фото: поліція)
28 Жовтня 2020, 12:38
читать на русском

У Києві на вулиці Вишняківській патрульним вдалось врятувати жінку, яка хотіла вкоротити собі віку. Вона перелізла огорожу балкону і збиралась стрибнути з 12 поверху будинку.

Про це повідомляє патрульна поліція Києва.

Днями до поліції звернувся наляканий свідок спроби самогубства: чоловік побачив на дванадцятому поверсі жінку, яка перелізла огорожу спільного балкону, - йдеться в повідомленні.

Читайте також

На місце одразу приїхало двоє патрульних, і щоб уникнути ризику інспектори намагалися переконати жінку не стрибати, однак слова не допомогли.

Вона була налаштована рішуче, погрожувала одразу стрибнути при наближенні сторонніх. Тоді Роман та Юрій непомітно піднялися до спільного балкону. У дверну щілину патрульні побачили жінку, впевнилися, що вона їх не помічає, а тоді зробили вирішальний ривок. За ці секунди Роману та Юрію вдалося схопити жінку та затягти на балкон, - зазначають у поліції.

Патрульні викликали врятованій лікарів, які шпиталізували її до медичного закладу.

Нагадаємо, що сьогодні, 28 жовтня, о 9:57 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що в Роздільнянському районі в селі Новокрасне на вулиці Набережна сталось загоряння одноповерхового житлового будинку. Під час гасіння пожежі надзвичайники виявили двох дітей, без ознак життя (2 роки та 8 місяців).

1