В Житомирській області лейтенант ЗСУ вчинив самогубство

Йому було 28 років і він проходив службу в Збройних силах України за призовом
В Житомирській області лейтенант ЗСУ вчинив самогубство
Військові ЗСУ
10 Листопада 2020, 18:20
читать на русском

У місті Чуднів Житомирської області поліція розслідує смерть 28-річного військового з Херсонщини, який скоїв самогубство.

Про це повідомляє Укрінформ.

9 листопада до поліції надійшло повідомлення про самогубство 28-річного лейтенанта ЗСУ однієї з військових частин. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Триває встановлення усіх обставин, - розповіли агентству у відділі комунікації поліції Житомирської області.

За інформацією поліції, військовослужбовець перебував у складі добового наряду чергової частини. Увечері він вийшов до спеціально відведеної для відпочинку кімнати, де через якийсь час знайшли його тіло. Попередньо, причиною смерті стали ушкодження, отримані у результаті пострілу з пістолета в грудну клітину.

Читайте також

Про загиблого відомо, що він із з Мирославського району Херсонської області й проходив службу в Збройних силах України за призовом.

Наразі триває з’ясування усіх причин та обставин події та призначено судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, що поблизу українсько-угорського кордону у Закарпатській області від вогнепального поранення помер військовослужбовець-прикордонник. Повідомляється, що на місце події викликали карету швидкої допомоги та співробітників Нацполіції. Медики констатували смерть 23-річного військовослужбовця строкової служби.

1