На Житомирщині зіткнулися легковик і вантажівка: загинули троє людей (фото, відео)

Ще одного пасажира легковика госпіталізували до лікарні
На Житомирщині зіткнулися легковик і вантажівка: загинули троє людей (фото, відео)
22 Березня 2021, 15:18
читать на русском

У місті Коростишів Житомирської області в результаті зіткнення вантажівки і легковика загинуло троє людей, ще один – травмований.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Житомирської області.

Наразі відомо, що водій легкового Volkswagen із пасажирами на значній швидкості зачепив попутній Chevrolet і некерована автівка влетіла під вантажівку, припарковану на узбіччі.

Унаслідок ДТП на місці пригоди загинули водій Volkswagen та двоє його пасажирів, 21-річний чоловік та 16-річна дівчина, усі жителі м. Коростишева. Третього 21-річного пасажира цієї ж автівки, з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні.

У травмованого чоловіка за результатами медичного обстеження зафіксовано стан алкогольного сп’яніння у 1,99 проміле. Визначення стану, в якому перебували загиблі водій і пасажири Volkswagen триває.

Інші учасники ДТП, водій і пасажир Chevrolet та керманич вантажівки, попередньо, не постраждали. Їх автомобілі отримали механічні пошкодження.

Нагадаємо, 14 березня п'яний водій позашляховика вбив двох людей у Києві. Обставини автопригоди з'ясовує слідчо-оперативна група.