Начальника СБУ Кіровоградської області знайшли мертвим у Кропивницькому

Наконечний застрелився у власній квартирі
Начальника СБУ Кіровоградської області знайшли мертвим у Кропивницькому
Олександр Наконечний Фото: Ігор Демчук Україна-Центр
21 Серпня 2022, 13:02
читать на русском

У Кропивницькому з вогнепальними пораненням знайшли мертвим начальника Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області Олександра Наконечного.

Попередня версія смерті - самогубство.

Про це повідомив депутат Кропивницької районної ради Андрій Лаврусь у Телеграмі:

За інформацією ЗМІ, начальник управління СБУ в Кіровоградській області Олександр Наконечний здійснив самогубство. Джерела в правоохоронних органах підтвердили інформацію та повідомили подробиці. За попередньою версією, полковник перебував за місцем проживання та здійснив з пістолета один постріл собі у голову. Від отриманого вогнепального поранення помер на місці, - написав він.

Керівниця пресслужби СБУ Юлія Ткач у коментарі виданню "Гречка" зазначила, що СБУ та ДБР вивчають усі обставини смерті начальника Управління Служби безпеки у Кіровоградській області.

Після того, як інформація буде зібрана у повному обсязі та проаналізована, ми проінформуємо суспільство. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Олександра Семеновича Наконечного, – додала вона.

Видання "Обозреватель" з посиланням на свої джерела пише, що тіло Наконечного виявила його дружина о 22:50 у їхній квартирі.

Нагадаємо, Наконечний був призначений керувати СБУ в Кіровоградській області у січні 2021 року.