Нацбанк України розпродує срібні пам’ятні монети

Черговий аукціон з продажу пам’ятних монет та сувенірної продукції відбудеться 25 лютого
Нацбанк України розпродує срібні пам’ятні монети
Монети Фото: Нацбанк
19 Лютого 2021, 14:34
читать на русском

Національний банк України проведе 25 лютого 2021 року черговий електронний біржовий аукціон з продажу пам’ятних монет та сувенірної продукції.

Як повідомляється на сайті НБУ, на перші торги буде запропоновано 20 наборів із дев’яти срібних пам’ятних монет "Енеїда" (по одному набору у футлярі із флоку та сувенірній упаковці у кожному лоті).

На другі торги буде запропоновано 20 сувенірних банкнот зі срібла номіналом 200 гривень зразка 2019 року (по одній банкноті у футлярі у кожному лоті).

Читайте також

Електронний біржовий аукціон планується провести на Універсальній товарній біржі "Контрактовий дім УМВБ".

Аукціон відбудеться в системі електронних торгів з можливістю віддаленого доступу. Умови участі в аукціонах будуть розміщені на офіційному сайті біржі.

Нагадаємо, на аукціоні 11 лютого Національний банк України реалізував усю продукцію, запропоновану під час чергового електронного біржового аукціону із продажу пам’ятних монет та сувенірної продукції.

Учасники аукціонів придбали:

  • усі 10 наборів із дев’яти срібних пам’ятних монет "Енеїда" (у футлярах) на загальну суму понад 267 тис. грн;
  • усі 20 сувенірних срібних банкнот, що відтворюють дизайн оновленої банкноти номіналом 200 гривень зразка 2019 року з портретом Лесі Українки (у футлярах), на загальну суму майже 167 тис. грн.
1