Напад акули на українців у Єгипті: влада проведе розслідування

Троє осіб перебувають у лікарні після нападу
Напад акули на українців у Єгипті: влада проведе розслідування
Акула (фото: Pexels)
27 Жовтня 2020, 11:17
читать на русском

Після нападу акули на туристів з України у районі Рас-Мухаммад у Єгипті, подію будуть розслідувати спеціалісти. Про це повідомляє Міністерство навколишнього середовища Єгипту

Міністерство навколишнього середовища наразі проводить всі необхідні розслідування для з’ясування обставин події відповідно до міжнародних протоколів в цьому питанні, щоб визначити причини, які могли викликати цю подію, — йдеться у повідомленні.

Міністерство зазначає, що в результаті нападу акули троє осіб отримали травми різної ступені важкості. Всі вони були доправлені до лікарні, де медики надають їм всю необхідну допомогу.

Читайте також

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Єгипті під час снорклінгу на відпочинку від нападу акули серйозно постраждала українська родина. Тоді зазначалося, що 12-річний хлопчик перебуває у реанімації. Він вже переніс декілька операцій.

Матір отримала глибокі рани від укусів. Дитина втратила частину руки нижче ліктя, - повідомляли в агентстві, де родина придбала тур.

Варто зазначити, що від 2019 року підводні екскурсії заборонили у країні. Однак родина українців придбала послугу в осіб поза межами готелю.

1