Нардепка Білозір прийшла до ПАРЄ з сумкою Louis Vuitton за понад 100 тисяч гривень

Лариса Білозір відома своєю любов`ю до дорогої ювелірки, одягу та аксесуарів
Нардепка Білозір прийшла до ПАРЄ з сумкою Louis Vuitton за понад 100 тисяч гривень
10 Жовтня 2023, 11:30
читать на русском

Українська депутатка Лариса Білозір прийшла на відкриття осінньої сесії  Парламентської асамблеї Ради Європи з сумочкою Louis Vuitton вартістю понад 100 тисяч грн.

Відповідне відео виклала у соцмережі колега та кума Білозір, "слуга народу" Марія Мезенцева, пише телеграм-канал СЛОН.

На відео у народної обраниці сумка Onthego від бренду Louis Vuitton вартістю €2700 (>104 тис грн).

Нагадаємо, Мезенцева не вперше публікує фото, які Білозір радше б приховала — зокрема, стала відомою історія з таємничим зникненням браслетів вартістю понад €10 тисяч з рук нардепки.

На першому фото нардепка з групи "Довіра" Лариса Білозір позує для своїх соцмереж. Скромно, у сорочці від українського бренду The coat вартістю під 13 500 грн.

Друге фото зроблене на тому ж засіданні, опубліковане колегою Білозір Марією Мезенцевою. Слідкуйте за руками — на зап‘ясті нардепки з‘явилися дві коштовні прикраси сумарною вартістю понад €10 000.

Браслети від люксових французьких домів ювелірних виробів Cartier та Van Cleef & Arpels читачам та виборцям Білозір бачити не треба, тому народна обраниця обачливо заховала прикраси перед фотозйомкою.

Нагадаємо, членкиня депутатської групи "Довіра" Лариса Білозір до Верховної Ради одягає ремінь Salvatore Ferragamo з впізнаваною фірмовою пряжкою за 13 100 грн, а це в Україні майже вісім мінімальних пенсій (1769 грн).

Читайте також

1