Депутатка з "Довіри" Білозір носить ремінь вартістю, як вісім мінімальних пенсій

Білозір вже приходила до Ради з сумкою за 10 тисяч доларів та брендовій сорочці Dior
Депутатка з "Довіри" Білозір носить ремінь вартістю, як вісім мінімальних пенсій
Лариса Білозір Фото: facebook.com/larysabilozir
28 Квітня 2021, 20:10
читать на русском

Членкиня депутатської групи "Довіра" Лариса Білозір до Верховної Ради одягає ремінь Salvatore Ferragamo з впізнаваною фірмовою пряжкою за 13 100 грн, а це в Україні майже вісім мінімальних пенсій (1769 грн).

Про це повідомила парламентська журналістка Анна Стешенко на своїй сторінці у Facebook.

Білозір у перерві роботи Верховної Ради сфотографувалась біля стін парламенту з брендовим ременем Salvatore Ferragamo на талії з впізнаваною фірмовою пряжкою за 13.100 грн.

При цьому, мінімальна пенсія від 01 січня 2021 року до 30 червня цього року становить 1769 грн. Тому депутатка на талії носить майже вісім таких пенсій.

Лариса Білозір (скрін: facebook.com/larysabilozir)

Лариса Білозір (скрін: facebook.com/annasteshenko)

Скрін: facebook.com/larysabilozir

Фото: facebook.com/annasteshenko

Зазначимо, що 1 вересня 2020 року на відкритті нової сесії Верховної Ради Білозір прийшла з сумочкою Hermès Kelly, вартість якої стартує від 10 тисяч доларів. Але Білозір стверджувала, що це копія. Вона оприлюднила чек (без будь-яких печаток та реквізитів) про те, що сумка не оригінальна. Та й взагалі купила вона її у Вінниці за сім тисяч грн.

Лариса Білозір

Лариса Білозір (фото: facebook.com/annasteshenko)

Білозір не лише вміє обирати модний одяг, але й швидко "перевзуватися". Спочатку депутатка була з групою "За майбутнє", але від червня 2019 року перейшла до групи "Довіра".

Нагадаємо, що членкиня депутатської групи "Довіра" Лариса Білозір на пленарне засідання Верховної Ради України одягнула сорочку Dior з впізнаваним принтом бренду, яка коштує майже 50 тисяч гривень.

Читайте також

1