Нардепка Устінова задекларувала як рухоме майно "собаку-тапки-погризяку" і "котика-муркотика"

Нардепка вочевидь переплутала офіційний документ з художнім твором
Нардепка Устінова задекларувала як рухоме майно "собаку-тапки-погризяку" і "котика-муркотика"
Задекларований кіт Жорік (Фото: Фейсбук Олександри Устінової)
31 Березня 2021, 19:17
читать на русском

Народний депутат України від партії "Голос" Олександра Устінова у декларації про доходи за 2020 рік в розділі цінне рухоме майно зазначила "собаку-тапки-погризяку" і "котика-муркотика".

Декларація Устінової розміщена в Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

задекларований лабрадор Коді

У розділі "Цінне рухоме майно" Устінова зазначила кота, собаку та першу в Україні футболку Ukraine Fuck Corruption.

Зокрема "собака-тапки-погризяка" "торгової марки" лабрадор, на кличку Коді - це друг сім’ї, який "шКоднічає, гризе взуття, вигулює по вечорах, приносить радість та щастя. Собака дісталася Устіновій у спадок від родини з Луганщини, яка втікала від неоголошеної війни закордон і шукала для своїх улюбленців нову родину.

Що ж до кота, то його зазначено як чоловікову власність. В описі тварини сказано, що це  – п’ятирічний "котик-муркотик" Жорік, "маленький, волохатий і тендітний. Муркотить колискові по вечорах, вранці підіймає краще за будильник, дере коробки".

Решта задекларованих статків депутатки та її чоловіка - кошти, нерухомість та транспортні засоби.

Нагадаємо, що депутат Харківської міськради від партії "Опозиційна платформа – За життя" Саід Джавід опублікував щорічну декларацію про доходи, у якій задекларував африканського чипованого лева, якого придбав у травні 2017 року.