НАЗК розпочало перевірку декларацій 24 суддів Верховного Суду

Перевірятимуть за порядком черговості
НАЗК розпочало перевірку декларацій 24 суддів Верховного Суду
Конституційний Суд України (фото: ccu.gov.ua)
20 Квітня 2021, 12:17
читать на русском
Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало перевірку декларацій 24 суддів Верховного Суду.

Про це повідомляє НАЗК.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) розпочало повну перевірку декларацій ще 28 публічних службовців, у тому числі 24 суддів Верховного Суду, - говориться у повідомленні.

Зазначається, що декларації суддів будуть розглядати за порядком черговості. За отриманими заявами від громадян або ЗМІ про можливе недостовірне декларування розпочато перевірку декларацій народного депутата Андрія Клочка ("Слуга народу"), заступниці міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Теребовлянської міської ради Алли Стечишин, посадовиці Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Тетяни Нехайчук та посадовиці управління податкового адміністрування ГУ ДПС у Хмельницькій області Олени Чорної.

Читайте також

Нагадаємо, що Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало перевірку декларацій 98 посадовців, серед яких президент Володимир Зеленський, прем'єр-міністр Денис Шмигаль та міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.