Назвали попередню причину смерті військовослужбовця у Луганський області

За попередніми даними, захисник вчинив самогубство
Назвали попередню причину смерті військовослужбовця у Луганський області
смерть, свіча Фото: Парламент.UA
8 Листопада 2020, 19:09
читать на русском

7 листопада в Луганський області загинув військовослужбовець однієї з наших аеромобільних бригад. Про це повідомляється у Telegram-каналі української делегації у Тристоронній контактній групі.

За попередніми даними, причина смерті небойова, можливо, самогубство. Слідство проводиться працівниками Національної поліції Украіни.

Спекуляції щодо "...можливого приховування бойових втрат керівництвом ЗСУ", які розповсюдили деякі посадові особи та ЗМІ, вважаємо неприпустимими. Українська делегація висловлює своє щире співчуття рідним та близьким загиблого, - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, днями стало відомо, що у Луганській області загинув український військовий з 80-ї десантно-штурмової бригади 20-річний Олег Свинарик в районі населеного пункту Половинкине Старобільського району.

Читайте також

Нагадаємо, в Офісі президента України стверджують, що 100 днів тиші на Донбасі зберегли життя десяткам українських воїнів.

У президента повідомляють, що середня кількість обстрілів позицій ЗС України за 100 днів дії режиму припинення вогню порівняно з відповідним періодом минулого року зменшилась у 5,5 разів.

ЄС глибоко занепокоєний порушенням режиму тиші та втратами серед українських військових минулого тижня внаслідок обстрілів з боку збройних формувань, підтримуваних Росією.