Названа загальна кількість хворих на коронавірус українців

В Україні загальна кількість хворих на коронавірус перевищує 1,5 млн людей
Важливо
Названа загальна кількість хворих на коронавірус українців
Коронавірус (фото: ВВС)
11 Листопада 2020, 06:02
читать на русском

Згідно з дослідженням Київської школи економіки (KSE), в Україні загальна кількість хворих на коронавірус перевищує 1,5 мільйона людей.

Щодня додається близько 30 тисяч нових інфікованих, що у понад три рази більше ніж офіційна статистика, - заявив президент Київської школи економіки й ексміністр економічного розвитку (2019-2020 років) Тимофій Милованов в ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Зворотний відлік".

Читайте також

Милованов навів статистику, оперуючи даними щотижневого дослідження про Аналіз поточної ситуації та моделювання сценаріїв поширення захворювання, яке проводить Київська школа економіки.

Кількість заражених втричі більша, ніж офіційна кількість, за нашими оцінками, - сказав Милованов.

Раніше повідомлялося, що за минулу добу, 9 листопада, в Україні зафіксовано 10 842 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 410, медпрацівників – 445).  За добу було зареєстровано 191 летальний випадок від COVID

Згодом міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що виникла технічна помилка щодо даних по кількості хворих на коронавірус за минулу добу.  Він (досьє Максима Степанова) зазначив, що за добу підтвердили 10 179 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію, а не майже 11 тисяч, як повідомлялось раніше.