Не хотів жити з мамою: на Київщині затримали псевдомінера вокзалу (відео)

Тепер зловмисник зможе прожити у тюрмі від 2 до 6 років
Не хотів жити з мамою: на Київщині затримали псевдомінера вокзалу (відео)
Вокзал станції Київ (Фото: Укрзалізниця)
23 Лютого 2022, 21:20
читать на русском

Поліція Київщини затримала одного із псевдомінерів столичного залізничного вокзалу. Свій вчинок той пояснив небажанням жити разом з батьками.

Про це повідомили в ГУ Нацполіції Київської області.

Ще 21 січня близько 12-ї години на спецлінію "102" зателефонував чоловік. Заявник відрекомендувався жителем селища Глеваха та повідомив про замінування Київського південного залізничного вокзалу.

Поліція встановила особу псевдомінера. Ним виявився житель села Гута Білоцерківського району. Як з’ясувалось, в минулому він мав проблеми із законом за грабіж та незаконне зберігання наркотичних засобів.

Хочу потрапити до в’язниці, бо набридло проживати з батьками, - так пояснив свій вчинок 25-річний правопорушник слідчому.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (свідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, співробітники СБУ затримали зловмисника, який за допомогою російських спецслужб зробив неправдиве повідомлення про мінування Гірничого фахового коледжу Криворізького національного університету. Чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Читайте також

1